Vacuum

Noninvaziv
Slabire
Remodelare
Anti-celulita
Vezi informatii detaliate despre Vacuum
Vacuum Trio IShape

Vacuum-ul Trio IShape face parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie, care imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim.

Vacuum-ul Trio IShape este capabil sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, remodelare, slabire, redesenarea liniei corporale.

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Practic, terapia cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate, care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Efecte ale terapiei cu vacuum in remodelarea corporala:

  • Restabileste fermitatea pielii si reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii.
  • Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.
  • La nivelul pielii, un tratament vacuum realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.
  • Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice a caror beneficii se traduc printr-o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

De ce sa alegi tratamentul cu vacuum Trio IShape in locul altor tratamente anticelulitice?

Tratamentul cu vacuum este extrem de eficient in razboiul cu celulita, ajutand nu numai la inlaturarea celulitei, dar si a stratului suplimentar de grasime. Astfel ca, in timp ce pielea isi va recapata elasticitatea si luminozitatea atat de mult dorite, greutatea va scadea. In plus, prin tratamentul cu vacuum se realizeaza un drenaj limfatic normal.

Desi este un tratament destul de dureros, in comparatie cu alte metode anticelulitice (masajul obisnuit sau impachetarile), tratamentul cu vacuum este cu atat mai recomandat cu cat el reuseste sa actioneze in profunzimea tesuturilor subcutanate, acolo unde sunt depozitate grasimile si toxinele. Vacuumul reda pielii netezimea si reduce, pana la eliminare, aspectul de coaja de portocala.

Cat dureaza o sedinta si la ce interval se poate face procedura?

In functie de programul setat de terapeutul nostru care conduce aceste tratamente si in functie de zonele unde se aplica tratamentul, o sedinta poate sa dureze de la 20 de minute si pana la 40 de minute. Chiar daca vorbim despre rezultate vizibile inca dupa prima sedinta, pentru o mai buna eficienta a acestora, se recomanda intre 6 si 10 sedinte. Sedintele de vacuum corporal pot fi programate zilnic, insa pentru evitarea aparitiei vanatailor se recomanda o zi de pauza intre sedinte.

Contraindicatii pentru terapia cu vacuum:

  • Epilepsie
  • Boli cardiace
  • Femei insarcinate
  • Boli  de piele
  • Hipertiroidie
Fa-ti o programare pentru Vacuum