Masaj corporal

Terapeutic
Eficient
Anti-celulita
Relaxant
Vezi informatii detaliate despre Masaj corporal
Masaj corporal

Masajul corporal este uneori considerat un lux, insa in zilele noastre a devenit o necesitate. Corpul nostru ajunge sa fie tensionat din cauza problemelor zilnice pe care le intampinam si avem nevoie de o metoda de relaxare eficienta.

Masajul este recomandat oricarei persoane care isi doreste sa se relaxeze sau oricarei persoane care sufera de diverse probleme musculare sau articulare.

In salonul nostru vei descoperi cele mai importante tipuri de masaj.  Alaturi de o alimentatie sanatoasa si practicarea unui sport, masajul corporal, realizat o data pe saptamana de catre terapeutul nostru, poate face minuni.

 

Care sunt tipurile de masaj corporal la ErgoSun?

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente si apreciate forme de terapii alternative folosite in tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea si decongestionarea punctelor de declansare a durerii, decontracturarea muschilor si rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta consta in prelucrarea manuala a tesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulatia sangelui, a limfei si de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici in functie de obiectivele fiecarui tratament si in functie de afectiunea pe care trebuie sa o tratam.

Durata: 50 min.

Masajul de relaxare este o solutie naturala si rapida pentru momentele in care ai nevoie sa iti recapeti echilibrul interior dar si doza de energie necesara pentru a face fata provocarilor de zi cu zi. Ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina, avand astfel un puternic impact la nivel psihologic. Totodata, masajul relaxant poate fi o alegere pentru a te destinde dupa o zi de munca, bucurandu-te de o serie de beneficii importante pe care acesta le aduce organismului tau.

Durata: 50 min.

Masajul anticelulitic una dintre cele mai eficiente, dar si mai placute solutii impotriva celulitei. Tehnicile speciale ale masajului anticelulitic stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate, dar si activeaza circulatia sangelui. Principalul rezultat al acestui tip de masaj este, asa cum ii spune si numele, acela de reducere a stratului de celulita. Un alt efect se observa in privinta aspectului pielii, care devine mai ferma, mai tonifiata si mai elastica. Drenajul limfatic care are loc in timpul acestui masaj da senzatia de „organism usor”, de lejeritate, ducand la accelerarea fluxului limfatic care astfel preia din toxine. Manevrele in forta, dar atent realizate, duc la fragmentarea si dizlocarea grasimii. Iar atmosfera in care are loc un astfel de masaj duce la relaxare.

Durata: 50 min.

 

DE CE SA OPTEZI PENTRU MASAJUL LA ERGOSUN?

Toate tipurile de masaj din cadrul salonului Ergosun sunt efectuate de kinetoterapeuti cu experienta. Trainingurile repetate prin care trec acestia, dar si grija fata de ambientul in care au loc masajele asigura cele mai bune rezultate pentru pacient. Spre exemplu, terapeutul nostru cunoaste secretul unui masaj anticelulitic fara vanatai: un drenaj limfatic executat la inceputul masajului, dar si manevre cu maxima eficacitate si minim de disconfort. Un masaj anticelulitic bine efectuat nu este urmat de echimoze.

CONTRAINDICATII SI PRECAUTII

Masajul este recomandat persoanelor de orice varsta si nu exista contraindicatii in ceea ce il priveste. Poate avea un rol terapeutic in cazul durerilor sau al picioarelor umflate. In acelasi timp, previne aparitia vergeturilor. Totusi, se recomanda precautie in cazul bolilor de piele sau al tromboflebitelor.

Ce beneficii are masajul:

•    Intensifica circulatia sangvina, ajutand corpul sa furnizeze mai mult oxigen in tesuturi;
•    Poate sa stimuleze fluxul limfatic si sa tina corpul departe de diversi invadatori toxici;
•    Relaxeaza muschii. Este perfect pentru cei care practica sportul intens;
Poate sa creasca flexibilitatea articulatiilor si sa elimine riscul de aparitie a crampelor si a spasmelor musculare;
•    Elibereaza endorfine. Este unul dintre cele mai interesante avantaje ale masajului. Endorfinele sunt niste analgezice naturale ale corpului, denumite si “ hormonul fericirii”. Odata ce sunt eliberate, acestea genereaza o stare de bine.
•    Ajuta la indepartarea migrenelor si elimina necesitatea utilizarii medicamentelor in acest sens.

Fa-ti o programare pentru Masaj corporal