Cavitatie

Noninvaziv
Neagresiv
Nedureros
Anti-celulita
Vezi informatii detaliate despre Cavitatie
CAVITATIA

Cavitatia reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizat.


CARE SUNT EFECTELE PRODUSE DE CAVITATIE?
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.


CE SIMTE PACIENTUL IN TIMPUL TRATAMENTULUI?
Tratamentul de liposuctie virtuala este placut si comfortant.


DE CE CAVITATIA ESTE VARIANTA MAI BUNA A LIPOSUCTIEI?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Fara bisturiu, semne si vanatai, cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierderea in centimetri la fiecare sedinta. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A OBTINE UN REZULTAT BUN?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul de cavitatie in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona .

LIPOSUCTIE VIRTUALA


CAT DUREAZA O SEDINTA DE TRATAMENT?
O sedinta de tratament dureaza 80 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 10 minute cu infrarosii, 20 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avand actiune drenanta. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru ( 30 de minute ). Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere a masei adipoase.

CE TREBUIE SA FACA PACIENTUL:
Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.
Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.
Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata)!!!
De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.
Odata ce au fost obtinute rezuktate bune, ce trebuie facut pentru mentinerea acestora?
La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.


BENEFICII:
•    stimularea circulatiei venoase si limfatice;
•    eliminarea celulitei;
•    prevenirea varicelor;
•    prevenirea tromboflebitei;
•    eliminarea edemelor posttraumatice;
•    eliminarea edemelor postoperatorii;
•    indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.

Fa-ti o programare pentru Cavitatie