Politica de confidentialitate

1.   INTRODUCERE

Va multumim pentru interesul fata de serviciile de înfrumusetare oferite de ERGO SLIM S.R.L.,  o societate înfiintata în conformitate cu legile din România, cu sediul în mun. Arad, str. Gheorghe Sion nr. 1, judetul Arad, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe lânga Tribunalul Arad sub nr. J2/1037/07.06.2017, CUI 37712741, tel. 0742 502 780, e-mail office@ergoslim.ro (denumita în continuare „ErgoSlim Clinique”).

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor colectate prin intermediul website-ului nostru, www.ergoslim.ro (denumit în continuare „Website”) si va informeaza despre datele pe care le colectam de la dvs. atunci când utilizati Website-ul, în ce scop si în ce temei le  prelucram.

Este important sa cunoasteti faptul ca, atunci când ne încredintati datele dvs., avem grijă să le procesăm în conformitate cu principiile stabilite în legislaţia privind protecţia datelor cu caracter personal aplicabilă în România, inclusiv în Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „Regulamentul”).

Potrivit Regulamentului, reprezintă date cu caracter personal orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare sau la unul sau mai multe elemente specifice fizice, economice, culturale sau sociale.

2.  CE DATE COLECTAM?

Puteti utiliza Website-ul si sa va informati despre serviciile ErgoSlim Clinique fara a va dezvalui datele cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care doriti sa apelati la serviciile noastre prin intermediul Website-ului, aveti posibilitatea sa completati formularul „Ai nevoie de o consultatie?”, care va solicita urmatoarele date: numele complet, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Astfel, datele cu caracter personal pe care ErgoSlim Clinique le colectează prin intermediul Website-ului sunt informaţiile pe care dvs. ni le oferiţi, în mod voluntar, atunci când decideti sa ne lasati informatiile dvs. de contact, în vederea efectuarii unei programari în cadrul ErgoSlim Clinique, pentru unul dintre serviciile noastre.

3.  CUM FOLOSIM INFORMATIILE DVS.?

Folosim datele pe care ni le furnizati atunci când completati formularul disponibil pe Website (respectiv, numele dvs., numarul de telefon de contact si adresa de e-mail), pentru a raspunde cererii dvs., respectiv, pentru a va contacta fie pe telefon, fie pe e-mail si pentru a stabili cu dvs. data si ora la care vom face programarea. Daca, atunci când ati completat formularul, ne-ati furnizat doar adresa dvs. de e-mail, putem sa va trimitem un e-mail de mai multe ori dupa ce ati facut o solicitare, pentru a ne asigura ca am raspuns acesteia si pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor nostri.

4.  ÎN CE SCOP SI ÎN CE TEMEI COLECTAM ACESTE DATE?

Colectam datele dvs. în scopuri determinate si legitime, precum:

 • pentru a va raspunde la întrebari si solicitari si pentru a va oferi serviciile noastre;
 • în scop de marketing, însa doar în situatia în care avem consimtamântul dvs. prealabil, prin bifarea casutei corespunzatoare aflate sub formularul de contact disponibil pe Website;
 • pentru a îmbunatati serviciile pe care le oferim;
 • pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice sau pentru a ne apara împotriva atacurilor cibernetice;
 • pentru a ne conforma legislatiei;
 • pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanta.

Ne întemeiem colectarea datelor fie (i) pe consimtamântul dvs., în cazul în care ati optat pentru comunicari în scop de marketing, caz în care va rugam sa retineti ca va puteti retrage în orice moment consimtamântul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail pe care îl primiti sau prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail office@ergoslim.ro; (ii) pe încheierea sau executarea unui contract, precum cel cu privire la achizitionarea unuia sau mai multor servicii oferite de ErgoSlim Clinique sau pentru a face demersuri, la solicitarea dvs., înainte de a încheia un astfel de contract; (iii) pe interesul nostru legitim de va raspunde la orice întrebari si solicitari, de a diagnostica sau remedia probleme tehnice sau pentru a ne apara de atacurile cibernetice, pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanta; sau (iv) pe temeiul îndeplinirii unei obligatii legale, cum ar fi pastrarea documentelor contabile pe o perioada de 10 ani.

5.  FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care datele sunt colectate direct de la dvs., vă rugăm să furnizaţi toate categoriile de date cu caracter personal solicitate în scopurile menţionate mai sus (prin completarea formularului de contact pus la dispoziţie pe Website), pentru a vă putea contacta ulterior. Dacă ne furnizaţi date cu caracter personal care privesc alte persoane fizice în afară de dvs., vă rugăm ca, înainte de a ne transmite aceste date, să le comunicaţi acelor persoane modalitatea în care intenţionăm să prelucrăm datele cu caracter personal, astfel cum este descris aici.

6.  DEZVALUIM DATELE DVS.?

Putem dezvalui datele dvs. unor terte parti, precum partenerii comerciali ai ErgoSlim Clinique, care actioneaza în calitate de împuterniciţi, procesând date cu caracter personal pentru si în numele ErgoSlim Clinique (de exemplu, consultanti juridici si financiari, furnizori de servicii tehnice), cu care ErgoSlim Clinique a încheiat acordurile contractuale necesare, în conformitate cu reglementarile europene si nationale. De asemenea, ErgoSlim Clinique poate dezvalui datele pentru a respecta prevederile legale sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati publice. ErgoSlim Clinique va putea, de asemenea, sa divulge informatiile, daca considera, cu buna-credinta, ca este necesar pentru a preveni sau împiedica savârşirea unor fraude sau limitarea consecinţelor acestora, pentru a proteja ErgoSlim Clinique si salariatii sai.

7.   CÂT TIMP STOCAM DATELE?

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru prestarea serviciilor de catre ErgoSlim Clinique vor fi stocate pentru o perioada de 3 ani de la încetarea relatiilor comerciale sau orice alta perioada mai lunga impusa de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligaţii de pastrare a documentelor contabile sau solicitari ale autoritaţilor publice. Imediat dupa încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele vor fi şterse, distruse sau anonimizate.

8.  CE DREPTURI AVEȚI?

Conform Regulamentului, dvs., ca persoană vizată, aveţi o serie de drepturi, incluzând:

 • dreptul de acces – vă permite să obţineţi confirmarea că datele cu caracter personal care vă privesc sunt prelucrate de noi și, în caz afirmativ, detaliile relevante ale acestor activităţi de prelucrare;
 • dreptul la rectificare – vă permite să obţineţi rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc;
 • dreptul la ștergerea datelor – vă permite să obţineţi ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul la restricționarea prelucrării – vă permite să obţineţi restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestaţi exactitatea datelor cu caracter personal care vă privesc, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate a datelor);
 • dreptul la opoziție – vă permite să vă opuneţi prelucrării în continuare a datelor cu caracter personal care vă privesc, în condiţiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite primirea datelor cu caracter personal care vă privesc și pe care ni le-aţi furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau transmiterea acestor date unui alt operator.

9.  CUM VA PUTETI EXERCITA ACESTE DREPTURI?

Vă puteţi exercita drepturile menţionate mai sus și puteţi afla mai multe despre aceste drepturi, prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la adresa de e-mail office@ergoslim.ro. De asemenea, aveţi dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din România în cazul în care considerati ca drepturile dvs. nu au fost respectate.

Va rugam sa aveti în vedere faptul ca drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Astfel, având în vedere ca exista exceptii, fiecare cerere primita va fi analizata, iar în masura în care cererea este întemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neîntemeiata, o vom respinge, însa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere si de a va adresa justitiei.

Vom încerca sa raspundem solicitarii în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica într-un termen util.

Daca, în ciuda eforturile depuse, nu reusim sa va identificam si nu ne furnizatii informatii suplimentare în urma unei astfel de solicitari din partea noastra, nu vom putea da curs solicitarii.

10. ACTUALIZARI LA ACEASTA POLITICA

Vom revizui regulat si, daca este cazul, actualiza periodic aceasta politica de confidentialitate, în situatia în care intervin modificari în urma prestarii serviciilor noastre de înfrumusetare. Daca vom dori sa folosim datele dvs. cu caracter personal într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul. Toate actualizarile si modificarile prezentei politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.