Program: L-V: 8:00-22:00 S-D: 10:00-20:00
Sunati-ne la 0757 033 040

EPILARE DEFINITIVĂ BUCUREȘTI

Pregătește-te pentru o piele radiant de frumoasă!

Despre epilarea definitivă

Epilarea definitivă este o procedură estetică de înlăturare progresivă a părului corporal, prin tratamente bazate pe tehnologiile Laser sau IPL. Epilarea definitivă îți oferă șansa de a scăpa eficient de părul nedorit și de a avea o piele netedă, cu efecte rapide și permanente, pentru un confort maxim în orice situație. În cadrul clinicii ErgoSun București folosim aparatul revoluționar în domeniul medicinii cosmetice – Dioda Laser Mantis HR808-1064nm BLACK MAMBA, cel mai performant, sigur și nedureros sistem de epilare definitivă pentru față și corp, produs de tehnologia italiană Mantis. 

Care sunt fototipurile de piele în epilarea definitivă?

Există 6 fototipuri cutanate (privitoare la piele) – corelate cu nivelul de melanină prezent la nivel tegumentar și cu răspunsul la acțiunea radiațiilor UV (ultraviolete), clasificate de către Dr. Thomas Fitzpatrick într-o scală care îi poartă numele (scala Fitzpatrick) și care e utilizată de către medicii dermatologi din întreaga lume. 

Tipurile de piele în funcție de scala Fitzpatrick: 

FOTOTIPUL 1

piele deschisă (ton rece), păr roșcat/blond deschis, mulți pistrui/pete roșiatice (ochi verzi sau albaștri); 

FOTOTIPUL 2

piele deschisă (ton rece sau rareori cald), păr blond/roșcat spre șaten, pistrui (ochi verzi-căprui); 

FOTOTIPUL 3

piele deschisă (ton neutru spre rece sau cu subton cald), păr șaten deschis, câțiva pistrui (ochi căprui); 

FOTOTIPUL 4

piele măslinie (ton rece sau cu subton galben-verzui), păr șaten/brunet (ochi căprui sau negri); 

FOTOTIPUL 5

piele închisă (ton închis), păr șaten închis/brunet, fără pistrui (ochi negri); 

FOTOTIPUL 6

piele foarte închisă, de o nuanță spre negru (subton foarte închis), păr brunet, fără pistrui.

Cum funcționează epilarea definitivă cu Laser?

Epilarea definitivă cu laser funcționează prin acțiunea de fototermoliză a luminii produse de laser, care este absorbită selectiv de melanina din bulbul părului și determină supraîncălzirea foliculului de păr și distrugerea acestuia (arderea firului de păr de la rădăcină, care îi împiedică creșterea). Inovația aparatelor de ultimă generație oferă o siguranță totală pentru ședințele de epilare definitivă, prin protejarea pielii. Epilarea definitivă cu Dioda Laser Mantis HR808-1064nm BLACK MAMBA garantează protecție, confort și performanță prin capul manipului din cristal de safir și prin sistemul de răcire ACS.

RECOMANDĂRI

Înainte de epilarea definitivă

Orice procedură de epilare definitivă se efectuează pe o piele curată, exfoliată și rasă în prealabil (cu un aparat de ras și cu o seară înainte, excepție făcând zona feței, pe care se poate folosi o forfecuță). Vei evita epilarea prin smulgere și creme depilatoare cu minim 2 săptămâni înainte de procedură și decolorarea părului, cu cel puțin o săptămână înainte.

După epilarea definitivă

După ședința de epilare definitivă cu laser, în primele 24 de ore sunt contraindicate dușurile și băile fierbinți, saunele și antrenamentele de fitness, pentru a evita mediile umede și calde, propice pentru dezvoltarea bacteriilor în zonele tratate. De asemenea, în primele 48 de ore de la epilarea corporală, pielea va necesita o bună hidratare, de cel puțin 3 ori pe zi. 

Diferențele între epilarea definitivă cu laser și IPL

Diferențele între epilarea definitivă cu Laser Dioda Mantis HR808-1064nm BLACK MAMBA și IPL (Lumina intens pulsată) pun în valoare caracteristicile superioare ale tehnologiei laser, care prin parametrii lungimii de undă omogene și consistente e mai eficace (folosită în tratamentul tuturor fototipurilor 1-6, nu doar 1-4), mai rapidă (6-9 sesiuni sunt suficiente, în comparație cu peste 12 necesare în cazul IPL), nedureroasă sau cu durere de intensitate mică și recunoscută științific.

Inovatia care caracterizeaza HR BLACK MAMBA consta in doua sisteme noi ACS si TMS, care garanteaza performante aboslute.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

După finalizarea tratamentului de epilare definitivă, pot apărea ușoare iritații sau înroșiri ale pielii în zonele tratate, care vor trece rapid în doar câteva ore (ca la epilarea cu ceară). Acestea pot fi ameliorate cu ajutorul compreselor reci sau cu pulverizarea de apă termală. Pe măsură ce tratamentul avansează, firele de păr se vor subția, decolora și rarefia vizibil.

Epilarea laser exclude câteva zone sensibile precum nasul, zona ochilor și cea dintre sprâncene, urechile (canalul auditiv), scalpul, labiile inferioare vaginale sau pielea rănită. Zonele cu tatuaje vor fi tratate în mod special de către un specialist dermatolog, care va delimita un perimetru de siguranță în jurul tatuajului (pentru a-l proteja de arsuri).

Efectul epilării definitive se menține cu ajutorul ședințelor de întreținere, recomandate o dată la 6-12 luni. Motivul este regenerarea continuă a organismului, care sub influența modificărilor hormonale poate activa foliculii de păr care nu erau activi în timpul tratamentului de epilare definitivă (laserul acționează asupra firelor de păr în creștere activă).

Epilarea definitivă la Clinica ErgoSun București

La clinica ErgoSun București, tratamentul de epilare definitivă cu laserul HR808 Dioda Mantis se realizează într-un interval de 3-6 săptămâni, pe parcursul a minim 6 ședințe (care durează între 5 minute și 2 ore, în funcție de zona tratată). Te așteptăm să iei o pauză de răsfăț pentru un tratament de epilare definitivă – fără durere, rapid, sigur și eficient. Simte-te bine în pielea ta, radiant de frumoasă și netedă!

Ce beneficii are epilarea definitivă cu Laser?

Epilarea definitivă cu Laser a câștigat noi beneficii odată cu evoluția tehnologiilor moderne din industria estetică, care le-au depășit pe cele tradiționale cu ajutorul cercetărilor științifice. La clinica ErgoSun București îți oferim cele mai înalte standarde pentru epilarea definitivă, prin calitățile aparatului revoluționar Dioda Laser Mantis HR808:

 • Rezultatele sunt excelente, printr-un tratament personalizat pentru epilarea definitivă pe toate zonele corpului: buză superioară, bărbie, față, brațe, axilă, picioare, inghinal (linie bikini, brazilian), spate etc.;  
 • Efectele sunt sigure și vizibile de la prima ședință; 
 • Tratamentele de epilare definitivă cu laser pot fi efectuate pe toate fototipurile de piele – inclusiv pe pielea închisă la culoare (fototipul 5 și 6) și în orice perioadă a anului, chiar după expuneri recente la soare; 
 • Procedura este rapidă, eficientă și lipsită de durere, producând doar o ușoară senzație de căldură și protejând țesutul pielii din jurul foliculului de păr – fără să afecteze în vreun fel epiderma și derma;
 • Îndepărtează părul nedorit de pe orice zonă a corpului, pe față sau pe corp, atât la bărbați cât și la femei; 
 • Crește încrederea în sine și îți reduce considerabil timpul de îngrijire personală, prin eliminarea ședințelor incomode de ras, tweezing, epilat cu ceară, creme depilatoare sau folosirea dureroasă a epilatorului; 
 • Tratează și unele afecțiuni dermatologice precum 1. foliculita (creșterea firelor de păr sub piele), care se manifestă prin infecția foliculilor piloși – centrată pe un fir de păr sau localizată în jurul foliculului și 2. hirsutismul (hipertricoza, respectiv pilozitatea în exces), care se manifestă printr-o creștere excesivă a părului la persoanele de sex feminin, distribuit masculin în anumite zone ale corpului (față, piept, abdomen, spate), din cauza excesului de hormoni androgeni;
 • Laserul Mantis HR 808 detectează și înlătură eficient toate firele de păr, inclusiv firul blond și subțire; 
 • Numărul de ședințe depinde de zona tratată, culoarea pielii și tipul firului de păr (minim 6-9 sesiuni); 
 • La finalul tratamentului de epilare definitivă cu Dioda Laser Mantis HR808, pielea va rămâne netedă, catifelată și hidratată, iar părul corporal va fi eliminat în proporție de 80-90%, cu firele rămase foarte slabe, fine, subțiri, rare și decolorate; 
 • Epilarea definitivă cu Diode Laser Mantis HR 808 este cea mai bună investiție, disponibilă în cadrul clinicii ErgoSUN București și într-un pachet special de 6 ședințe pentru 4 zone (brațe, picioare, axilă și inghinal), la preț redus și cu posibilitate de plată în tranșe.

Programează-te acum

Programare in 3 pași

Ai nevoie de o programare?

We'll Call You back