Despre noi

despre-noi-ergo-sun

Buna...

Ne bucuram din inima ca ai ajuns pe aceasta pagina. Aici vom face cunostinta  virtual, insa echipa ErgoSun abia asteapta sa te intampine, in fiecare zi, in frumoasa noastra locatie din zona de Nord a capitalei.

ErgoSun s-a nascut inca din anul 2015, din dragoste pentru frumusete. Dupa cum bine stii, frumusetea vine si din starea de bine iar salonul nostru vine in intampinarea ta cu o serie de servicii de top de unde tu poti sa alegi: indoor tanning, remodelare corporala, estetica faciala non-invaziva si masaj corporal terapeutic. Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne recomanda sa alegi cu incredere serviciile noastre.


Despre Studioul ErgoSun Indoor tanning

Ergosun iti pune la dispozitie o alta locatie indoor tanning, altfel decat erai obisnuit. In primul rand am optat pentru cele mai avansate aparate de bronzat care exista pe piata, din categoria celor mai buni producatori. De asemenea lampile cu surplus de vitamina D ale aparatelor fac diferenta, atunci cand alegi o sesiune de bronzat in locatia noastra. Un alt plus pe care il gasesti la noi este functia Easy Care, cu ajutorul caruia solarul analizeaza tipul de pigment si face posibila selectia tipului de bronzare corespunzatoare. Nu in ultimul rand vei gasi cele mai bune creme pentru accelerarea si mentinerea bronzului, speciale pentru solar. Toate aceste calitati asigura o sesiune de bronzat ideala intr-o atmosfera placuta si cocheta.

Despre remodelarea corporala, epilarea defintiva dioda laser, radiofrecventa faciala si masajul terapeutic.

Cu ce ne diferentiem? Cu faptul ca suntem unici iar asta ne face speciali. Mai exact aparatura pe care o detine salonul Ergosun, Trio Ishape (remodelarea corporala) si Black Mamba (epilare definitiva dioda laser), nu o veti gasi in nicio alta locatie din Bucuresti.

Pentru ca intotdeauna am mers pe principiul „pune-te in locul clientului”, terapiile, in salonul nostru, sunt analizate si alese impreuna cu clientul. Mai exact, vom redefini impreuna frumusetea si armonia corpului tau in cadrul clinicii ErgoSun.

Vei putea opta pentru mult mai multe servicii, in functie de nevoile si schimbarile pe care ti le doresti.

Vedeta salonului nostru: epilarea definitiva dioda laser BLACK MAMBA, aparatul numarul 1 in Europa. De ce este cel mai bun? Pentru ca  incorporeaza doua lungimi de laser intr-un singur aparat, fara durere, cu rezultate dupa prima sedinta iar epilarea se face in orice perioada a anului, chiar si pe pielea bronzata.

Remodelarea coprorala TRIO IShape este cea care te va cuceri din prima, prin prisma rezultatelor remarcabile: slabire localizata, eliminare celulita, tonifiere.
Detine cele mai importante sinergii intr-un singur aparat: radiofrecventa corporala, vacuumul si cavitatia.

Terapia cea mai relaxanta pentru clientii nostri, la nivelul fetei, este radiofrecventa faciala. Efectul de lifting instant, la finalul terapiei,  ii uimeste chiar si pe cei mai sceptici clienti. Luminozitatea tenului si zambetul de final al fiecarui client reprezinta cea mai mare satisfactie pentru noi.

Masajul terapeutic, de relaxare, anticelulitic si facial. Terapii pe care le-am introdus de curand in locatia noastra, la cererea clientelor. Am analizat si cautat cei mai buni terapeuti experti care sa satisfaca cele mai „incordate” cereri.

Daca ai avut rabdare sa citesti pana aici, inseamna ca esti curios sa afli si care sunt valorile dupa care se ghideaza salonul Ergosun. Sunt foarte simple si corecte: servicii de top, echipa profesionista, terapeuti experti, si nu in ultimul rand principiul de baza care nu ar trebui sa lipseasa in orice salon – curatenie si ambient placut.

Suntem siguri ca vom deveni prieteni dupa ce ne vom cunoaste. Feedback-ul si recenziile pozitive ale clientilor nostri sunt cele doua motive pe care ne bazam cand facem aceasta afirmatie.


despre-noi-salon-ergo-sun

Echipa ErgoSun va ramane mereu in slujba frumusetii tale!

Si nu uita..

Te asteptam in fiecare zi la o sesiune de fericire cu vitamina D!
 

Echipa ErgoSun

Georgiana Budui
Manager
ergosunstudio@gmail.com

Organizata, inteligenta, foarte sigura pe ea si determinata sa transmita toate informatiile corecte catre toti clientii. Nu se poate desfasura decat intr-o curatenie desavarsita, punand pret foarte mult pe faptul ca doar intr-un ambient cald si ordonat, lucrurile functioneaza mult mai bine. Este un foarte bun organizator si un om foarte corect, care aduce un plus valoare salonului Ergosun!

Cristina Nedelea
Expert terapeut
ergosunstudio@gmail.com

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul remodelarii corporale si epilarii definitive laser, Cristina, kinetoterapeut la baza, se face placuta prin modul ireprosabil prin care fuzioneaza cu clientii Ergosun. Atenta, foarte informata, profesionista si intotdeauna sigura pe serviciile pe care le desfasoara. Este acea persoana la care abia astepti sa te intorci si sa te relaxezi la cea mai inalta vibratie! Clientii o alinta cu apelativul "maini de aur". I se potriveste fara dar si poate!

Marilena Aldea
Front Desk
ergosunstudio@gmail.com

Marilena este cea mai noua persoana care s-a alaturat echipei Ergosun, insa si persoana care ne-a surprins in cel mai frumos mod posibil. Ambitioasa, un om care isi desfasoara activitatea cu pasiune, organizata, foarte comunicativa, calda cu capacitati de creatie la un nivel foarte ridicat! Ca un mic secret, Mari este si un foarte bun Make-up artist!