Program: L-V: 8:00-22:00 S-D: 10:00-20:00
Sunati-ne la 0757 033 040

Despre Clinică

ERGOSUN-NĂSCUT DIN PASIUNE

POVESTEA NOASTRĂ

Despre ErgoSun pot să spun doar atât: acel proiect în care am crezut încă de la început și pe care îl manageriez înca din prima zi cu aceeași plăcere.

În primă fază m-am gândit la un business la care mă pricep. Un serviciu pe care, din când în când, îl mai frecventam, însă nu întotdeauna îl găseam exact așa cum îl voiam. Așa că l-am creat chiar eu!

Personal, întotdeauna mi-a plăcut să am grijă de mine, de aspectul fizic iar unul din lucrurile de care țineam cont era ca pielea mea să aibă un aspect frumos și plăcut, ușor bronzat. De aici mi-a venit și ideea proiectului ErgoSun și în plus există foarte multe avantaje de pe urma utilizării câtorva minute de solar, testate dermatologic, atâta timp cât folosim razele UV cu măsură, fără excese.

Au fost câteva lucruri importante de care am ținut cont atunci când am gândit conceptul Studioului de bronzat ErgoSun. În primul rând am optat pentru cele mai avansate aparate de bronzat care exista pe piata. De exemplu, studioul detine un aparat dotat cu funcția EasyCare, cu ajutorul căreia solarul analizează tipul de pigment și face posibilă selecția tipului de bronzare corespunzătoare.

Un alt aspect este prețul pe care l-am gândit astfel ca toata lumea să își poată permite serviciile studioului, într-un cadru prietenos și relaxant. Și nu în ultimul rând am optat pentru o locație foarte bună. Am studiat foarte bine piața și am constatat că în zona unde suntem nu există un astfel de salon iar feedback-ul deja s-a vazut, încă din primele zile de când am deschis studioul.

După 6 ani, am realizat că partea de beauty este cea care mă fascinează din toate punctele de vedere. Am optat să aduc în studioul ErgoSun serviciile pe care le-am folosit pe propria-mi piele și care au avut pentru mine cele mai bune rezultate. Remodelarea corporală, epilarea defintivă Diode Laser și Radiofrecvența Facială sunt alte trei extensii care completează serviciile salonului pe care îl dețin.

Cred că cel mai important lucru pentru mine, ca antreprenor și manager al acestui business este feedback-ul pozitiv clienților mei și rezultatele care le aduc zâmbetul pe buze.

Vă aștept cu toată dragostea în cea de-a doua mea casă, ErgoSun, să vă bucurați de cele mai bune servicii, alături de o echipă profesionistă într-o atmosferă... relaxantă

A voastră,

Geanina Ilieș.

testimoniale

ce spun clienții despre noi

Cel mai bun solar din Romania si nu exagerez.  Frecventez de foarte multi ani studiouri de bronzare, insa Ergosun este cel mai curat, frumos iar serviciile sunt ireprosabile.

Anca Raduta

Anca Raduta

Epilarea definitivă cu Dioda Laser Mantis a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face. Procedura este rapidă, sigură și fără dureri. La fel pot spune și despre tratamentele faciale la care apelez destul de des și pentru care am primit un program personalizat, optim tipului meu de piele! Vă mulțumesc foarte mult!

Oana Ungureanu

Oana Ungureanu

This was one of the best experiences I’ve had in a long while. Great customer service. And always checking to see if I was thankfull. Is absolutely amazing!!! Extremely satisfied!

Daniela Gruia

Daniela Gruia

I am in love with the high quality services that are offered at Ergosun. The personal is very professional. Every time I come here I have a perfect experience!

Simona Costache

Simona Costache

MOTIVE PENTRU CARE SĂ NE ALEGI

SERVICIILE NOASTRE