Abonament bronzare la solar

Aparate ultra performante MegaSun/ Ergoline
0 opinii / Scrie o opinie
Beneficii:
  • Razele UV artificiale contribuie la diminuarea riscului de osteoporoza prin reglarea aportului de calciu in organism si consolidarea structurii oaselor;
  • Solarul ajuta la remedierea problemelor pielii (acnee, neurodermita, psoriazis);
  • Vitamina B6 formata sub actiunea luminii UV este absorbita direct la nivelul inimii al pielii si oaselor. Ea actioneaza precum un veritabil "hormon solar" fiind un factor esential de aparare impotriva bolilor canceroase, a tulburarilor cardiace si de circulatie sanguina;
  • Lumina UV atenueaza tulburarile legate de menopauza si de circulatia sangvina;
  • Razele UV activeaza eliberarea de neurohormoni si declanseaza (dupa 6 sedinte de expunere realizate in 3 saptamani) modificari psihologice pozitive, traduse printr-o reala stare de bine.
Descriere serviciu

Tarif minut Solar: 3,5 lei

Tarif minut Easy Care: 4 lei

INTREBARI FRECVENTE: 

I: Ce rol au lotiunile de bronzare?
R: In studiourile noastre exista 2 tipuri de lotiuni: lotiuni care se folosesc inainte de bronzare, care au rolul de a hidrata, accelera si mentine bronzul pentru mai mult timp si cele care se folosesc dupa bronzare care ajuta la intretinerea culorii pe o durata mai lunga de timp.
I: La ce interval de timp este indicat sa va bronzati?
R: In functie de rezultatele pe care doriti sa le obtineti si de pigmentul pe care il aveti, este indicat ca primele 4-5 sedinte sa le faceti la un interval de 1-2 zile. Pentru intretinerea bronzului este recomandata o sedinta pe saptamana.
I: Cat timp se mentine bronzul?
R: In jur de doua pana la patru saptamani de la expunere. Dupa aproximativ 28 de zile, pielea va fi automat regenerata.